BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

ALATI

ALATI
Ne, nema iznenađenja, niste pogrešili, zaista niste! Upravo ćemo pokušati da vas uverimo da niste pogrešili, već naprotiv da ste napravili pravi izbor u potrazi za velikim izborom dobrih i odgovarajućih alata. Naše osnovno geslo u nabavci i ponudi ovako širokog spektra raznovrsnih osnovnih, posebnih, pa i specijalnih alata jeste: „obezbediti“ za svakoga po nešto“!!
 
 
I naša, kao i vaša, dilema bila je zašto alati,  zašto kada je rasveta, i sve ono što nju čini i prati, pretežna delatnost u našim ukupnim resursima. Odgovor do kojeg smo jednostavno i stigli i došli je u neizbežnoj činjenici:“nijedno telo rasvete, ama baš nijedno(!), nije moguće ni instalirali, a ni montirati bez alata. Osnovno i najčešće pitanje svih naših kupaca i svih zainteresovanih uopšte jeste: „ kako se instalira, odnosno, a kako se montira“(?). I posle opisa i objašnjenja načina instaliranja i načina montiranja, skoro redovno pitanje je bilo:“ a, sa čime...(?)“ Upravo ovo i ovakvo pitanje je i vrlo brzo postalo osnovni razlog koji je opredelio donošenje značajne Odluke. A, upravo takvo osluškivanje potreba naših kupaca, vrlo brzo je iskazano u sve većoj (od početne) ponudi raznovrsnog alata, prvenstveno baš tog alata koji im je olakšao sve te radnje i predradnje u postupcima instaliranja i montiranja svih vrsta rasvetnih tela. Mora se priznati da su takve potrebe širile spektar raznovrsnosti odgovarajućih alata, a najčešće, u početku, zahtevi su se odnosili na razne kategorije ručnog alata, kao: klešta, razne vrste odvrtki ( u odomaćenom žargonu „šrafcigeri“), razne vrste klešta, sečiva, odvijača, testera, bušilica, noževa i „sve tako redom“ dok nismo stigli, ili bolje rečeno dok se nismo sreli sa ponudama za sve te alate od renomiranog proizvođača-dobavljača jednostavnog naziva - „FORCE“, koji nas je odmah na početku, osvojio sa svim pretpostavkama za uspešnu saradnju.                                                                                               
 
Cena, kvalitet, pouzdana tehnološka rešenja, izvanredan dizajn koji je, svojim ergonomskim formama prevazišao sva naša (i naših kupaca) prvobitna očekivanja.                                           
Od početka zajedničke saradnje bilo je lako prepoznavanje svih standarda koje je firma “FORCE“ dostigla, tako da možemo slobodno reći da upravo njihovi proizvodi zasnovani na DIN  standardu  (čak i više od DIN) prilično lako pronalaze put do tržišta, do krajnjih kupaca.  Sa sve širim spektrom svojih proizvoda „FORCE“ svojim potrošačima omogućava sve veći komfor i zadovoljstvo širinom ponude različitih vrsta alata i , pogotovo, u različitim veličinama.                                                                                                                                    Nastavićemo da vas blagovremeno informišemo.
 
                                                                                                                                     H V A L A
 
P.S. Već nekoliko godina beležimo porast interesovanja na raznim sajmovima. Tako je i ove godine, verovatno smo se, sa nekim od Vas, i sreli - videli. 
 
                                                                                                                                   Pozdrav
 
komentara: 4
  1. Komentari

    Svakom je potreban alat, ne mroa biti majstor, često je potrebna mala popravka, zakucati ekser, zategnuti šaraf i slično. Ovaj alat mis e veoma svidja najviše zato što je DIN standard. Nemačko je nemačko

  2. Komentari

    Imam svoju radionicu i alata nikad dosta...imate odlican izbor, sve pohvale!

  3. Komentari

    Nisam neki majstor, ali volim da imam dobar alat, za one sitne popravke po kući koje mogu sam. Ovo mi se sviđa. Moraću malo bolje da pogledam, pa nešto i da poručim.

  4. Komentari

    Bez alata nema zanata, malo izbledela fraza ali stvarno je tako. Ne mora čovek biti majstor pa vrednosvati dobar alat. Stalno nešto treba zategnuti, popraviti, skinuti, dodati, uviti. Sviđa mi se to da i firme kojima to nije osnovna delatnost imaju alate u svojoj ponudi. Tako ne treba juriti po gradu u specijalizovanim radnjama, ili po buvljacima gde ma jeftin ali i nekvalitetan alat. Znači kada već kupujem LED rasvetu, mogu d akupim i alat koji im je potreban za servisiranje iste

Dodajte komentar