BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

Aluminijumski profili za garderobere

Aluminijumski profili za garderobere
Često vam se dešava da ne vidite stvari u garderoberu? Sasvim razumljivo uzimajući u obzir da je mračno.

Aluminijumski profil za garderobere 1
 
To može da se promeni vrlo jednostavno, korišćenjem odgovarajućeg aluminijumskog profila koji ima dve funkcije : da zakačite lakše garderobu o njega i da pomoću LED rasvete koja se instalira u njega lakše vidite to šta ćete danas nositi!

Aluminijumski profil za garderobere 2
 
Planiranje bilo kakve rasvete u nameštaju zahteva dodatne napore i arhitekata i električara i na kraju i onih koji taj nameštaj prizvode. Za tako zahtevne projekte postoje razna rešenja u vidu raznih senzora koji će omogućiti bezkontaktno paljenje rasvete koja će biti elegantno sakrivena u držaču garderobe koji je blago zaobljen sa obe strane, što zbog estetskog momenta što zbog same praktičnosti.
Zaobljenost sa gornje strane omogućava lakše kačenje same garderobe, dok zaobljenost sa donje strane omogućuje veći ugao rasipanja svetlosti.

Aluminijumsk profil za garderobere 4
 

Profil je izradjen od ekstrudiranog aluminijuma koji ima odlično pasivno hladjenje, PVC zaobljeni mat difuzor, uz profil takodje dolaze i pripadajući elementi za lakšu montažu. Profil za garderobere može pronaći svoju primenu i u art galerijama i u drugim delovima nameštaja, a takodje kao i linearni izvor svetla ili/i jednostavno kao unutrašnje osvetljenje.
 
 
Aluminijumsk profil za garderobere 5
 

U profilu je ostavljen kanal za montažu rasvete u koji može biti instalirana bilo koja LED traka ali i većina LED modula.      
 
Dodajte komentar