BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

Baštenska/stubna rasveta

Baštenska/stubna rasveta
Uredjivanje vrtova, bašta, parkova i drugih zelenih površina kao i bilo kog drugog prostora, danas je nezamislivo bez uključivanja odgovarajuće rasvete u ceo projekat.
 
Baštenska stubna rasveta
 
Imajući to u vidu, moramo napomenuti da dekoracija rasvetom na zelemnim površinama zahteva vaš trud, vreme i novac, kao i odredjene predispozicije samog prostora na kom se montira (npr. kroz park mora biti sproveden kabl koji će napajati električnom energijom samu rasvetu).
 
Baštenska stubna rasveta 3
 
 Vrlo lako će te promeniti izgled vaše bašte ili parka uz pomoć odgovarajuće rasvete. Kao ključni izbor većine eksterijerista već godinama unazad se  nameću stubovi sa rasvetom, u raznim  dimenzijama  i sa različitom tipom rasvete koja se u njih ugradjuje.
 
Baštenska stubna rasveta 4
 
Baštenska stubna rasveta 5
 
Baštenska stubna rasveta 6
 
 
komentara: 7
  1. Komentari

    Postovanje, koja je cena ovakvih stubova i da li imate na stanju?

  2. Komentari

    Jako su lepi ovi stubici, evo vec razmisljam kako da na prolece unapredim izgled baste, zanima me koja je cena ovih sa poslednje slike?

  3. Komentari

    Prelepa su ova idejna resenja na slikama, jedva cekam prolece pa da se bacim na uredjenje dvorista, svidjaju mi se ovi stubici, da li ih imate na stanju?

  4. Komentari

    Imam 2 fenjera u dvoristu, ali trebao bi mi neki reflektor da pojaca osvetljenje, saljete li brzom postom?

  5. Komentari

    Nema prave vašte bez lepe rasvete. Ovo na slikama je predivno. Stavio sam samo jedan reflektor kod mene u mojoj maloj bašti i efekat je već prelep, a tek kada se nešto ovakvo isplanira. Kad tad ću imati veliko dvorište i ukrasiću ga brojnim lampama za baštu.

  6. Komentari

    Postovani imate li mozda fenjere i kandelabere za bastu?

  7. Komentari

    Predivno, ovi stubici mi se jako svidjaju. Uz takve detalje basta izgleda kao iz bajke.

Dodajte komentar