BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

GIPSANE LAMPE I ROZETNE

GIPSANE LAMPE I ROZETNE
Vrlo brzo, takoreći odmah, posle pojave ovakvih tehnoloških inovacija, naše interesovanje pretvorili smo u konkretnu nabavku, iz jednostavnih razloga: moderan i savremen dizajn, prihvatljiv na „prvi pogled“(!)“; veoma prilagodljiv enterijeru (bez obzira da li su u  pitanju: podne, zidne ili plafonske površine) gde se instaliraju!
       
Upravo, u zavisnosti od mesta instaliranja, razvrstali smo ih na:
  • nadgradne gipsane lampe i 
  • ugradne gipsane lampe (tzv. rozetne).                                                                                    
 
 
- moderan i savremen izgled sa veoma dopadljivim dizajnerskim rešenjima, 
 
- montaža (instaliranje) se rešava lako i jednostavno (i na zidne i na plafonske površine),
 
- mogućnost farbanja-bojenja je vrlo prilagodljiva i potpuno se „uklapa“ sa osnovnim   bojama zida, ili poda, ili nameštaja, ili...,
 
- mogućnosti njihovog instaliranja-primene su zaista brojne i u stambenom i u poslovnom, pa i u proizvodnom prostoru, bez obzira da li je vaše opredeljenje da bude kao glavno-osnovno ili  indirektno-pomoćno osvetljenje.
 
 
 
- veoma moderan i savremen dizajn,
 
- jednostavna montaža,
 
-mogućnost kojom se „preporučuju“ kao vrlo dopadljive i skoro jedinstvene sa takvim svojstvom! A, to je da posle instaliranja-ugradnje imate i dodatnu mogućnost, da ih    „jednostavno“ pregletujete, čime postaju deo površine u koju su ugrađeni. Na taj način se ostvaruje vizuelni utisak da sama površina (zida ili plafona,ili...) reflektuje svetlost,
 
-i sa njima su mogućnosti instaliranja brojne, i u stambenom, i u poslovnom prostoru (tržni centi, individualni lokali, i ...). Isto tako i kada je njihovo instaliranje ostvareno za potrebe indirektnog-ambijentalnog svetla.
Dodajte komentar