BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

NOVI TRENDOVI U OSVETLJAVANJU PROSTORA (MODERNI PLAFONSKI VENTILATORI)

NOVI TRENDOVI U OSVETLJAVANJU PROSTORA (MODERNI PLAFONSKI VENTILATORI)

Rasveta sa stilom nije više rezervisana samo za dnevne i spavaće sobe kao i opremanje enterijera. Od skoro u našoj ponudi možete pronaći i luster ventilatore koji svojim dizajnom mogu oplemeniti i mnoge druge prostore pored navedenih kao što su terase, holovi, pergole itd. Moderni plafonski ventilatori su trenutno jednan od traženijih proizvoda u ponudi veletrgovaca sa rasvetom, prevashodno iz mogućnosti da osvetle a i rashlade prostoriju u isto vreme.


 

Ventilator sa rasvetom

Iako su trenutno u modi, ventilatori nisu novost u svetu rasvete i tehnike. Naprotiv prve verzije ovakvih proizvoda pojavile su krajem 19. veka. Svoju dugotrajnost mogu uglavnom pripisati svojoj efikasnosti, kao i stilu svog izgleda koji se menjao tokom godina. Tako da danas na našem tržištu možete pronaći različite modele počevši od retro, preko modela od drveta, stakla pa sve do modela sa savremenim dizajnom.

 

komentara: 8
  1. Komentari

    Koliko tavan treba da bude visok kako bi ovi ventilatori radili nesmetano?

  2. Komentari

    Zanima me koja je cena i da li postoji mogucnost slanja brzom postom?

  3. Komentari

    Meni takodje smeta klima, uzecu ovo na prolece obavezno, samo saljete lii brzom postom?

  4. Komentari

    Evo ja u kontra svih, i reći da mi se ovi ventilatori ne svidjaju, ne po dizajnu nego po ulozi. Vreme ih je ipak pregazilo, klima uredjaji su efikasniji i bolji. Samo treba ih održavati i ponekad čistiti, najbolje dubinsko pranje, a ne samo filtere.

  5. Komentari

    Odličan izum. A deluje i pomalo retro, a ja volim retro stil. Ljudi, klime su tihe ubice. Oni nisu humano rešenje, a sada su svi navikli na njih i ne možeš ih razubediti da to ne valje. Ventilatori daju prirodno osveženje, nadam se da nije samo puki trend.

  6. Komentari

    Ovo je odlicno resenje za nas kojima smeta klima uredjaj. Mnogo prirodniji nacin za rashladjivanje.

  7. Komentari

    E ovo ću da pazarim sledeće godine. Ubi me klima!

  8. Komentari

    Svakako je mnogo zdravije od klima uredjaja, koje izbegavam. A i estetski je lepse.

Dodajte komentar