Meanwell

Xenon-Light d.o.o. je kompanija koja se već dugi niz godina bavi rasvetom i svim segmentima vezanim za osvetljenje od stručnih saveta, iskustva sa proizvodima određenih proizvođača do kvalitetne ponude.

Naš zahtev je da imamo proizvode odabranih, kvalitetnih proizvođača koji mogu zadovoljiti i najzahtevnije kupce. Trudimo se da pratimo inovacije u segmentu rasvete i da uvek budemo prvi na tržištu u pogledu kvaliteta i posebne ponude proizvoda. Tako je i MeanWell, proizvođač napajanja za led proizvode, ušetao u Xenon Light porodicu.

Xenon Light od skoro ima u svojoj ponudi i napajanja MeanWell. MeanWell napajanja su napajanja vrhunskog kvaliteta i koriste se za sve vrste LED proizvoda:

  • trake
  • sijalice
  • lampe

MeanWell je jedan od vodećih svetskih proizvodjača svih vrsta napajanja. Opseg njihovih napajanja je ogroman, počevši od različitih izlaznih voltaža (5V, 12V, 24V…), različitih snaga (15W-500W), različitih stepena zaštite (IP20, IP44, IP67, IP68…) pa i različitih garantnih perioda (od 2 godine do 7 godina) i pokriva sve elemente rasvete.