BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

Aluminijumski led profili

Aluminijumski led profili

U svetu RASVETE i rasvetnih tela, od pojave LED tehnologije, izbor ostvarenih očekivanja i želja postaje sve veći i sve širi. U našoj i vašoj svakodnevnoj komunikaciji sve je manje iznenađenja, a sve više obostranog zadovoljstva.

 

Naime, sigurni smo da je takvo mišljenje i stručne i laičke javnosti. A mišljenje je da ALUMINIJUMSKI LED PROFILI sa najnovijim rešenjima led tehnologije u rasveti veoma progresivno i veoma agresivno (skoro nezaustavljivo) pomeraju granice očekivanog i neočekivanog. 

 

Raskoš dekorativnog i modernog dizajna svakog proizvoda ove tehnologije, sa velikom prednošću u maloj težini ( u odnosu na sve ostale iz konkurencije) pravi beskompromisan izbor, koji uz zaista povoljnu cenu (!) čini svaku vašu želju ostvarljivom i mogućom.

 

Izbor naše ponude ima ozbiljan cilj! Vaše interesovanje i vaši zahtevi ,mogu pronaći zadovoljstvo ostvarenja u izboru koji vam nesebično pružamo.

 

Arhitekte, dizajneri, neposredni izvođači radova – instalateri i ostali učesnici – akteri uređenja i poslovnih i stambenih ( i ostalih) prostora sve više insistiraju na izboru ovih profila, bez obzira da li je u pitanju ugradna ili nadgradna varijanta. I za kuhinje, i za kupatila  i za podove. Smatraju ih skoro idealnim rešenjima i za tzv. spuštene plafone gipsane zidove, ukrasne stubove… Sve češće ih traže i za razne vrste stepeništa (drvena- ukrasna, metalna i sl…).

 

Nedavno smo imali veoma zahtevan spisak za opremanje hotelskog objekta. Više puta se ponovila i potražnja za opremanje scenskog prostora. Pored ostalog, u obrazloženju je bila napomena da su vrlo pogodni za veliki broj scenskih efekata. Zvuči neskromno, ali njihov komentar je stao u dve reči: idealni su (!)

Posebno se naglašavaju još neke karakteristike:

  • Alu led profili su najpovoljnija površina u kojoj se rashlađuju led trake,
  • Skoro su neograničene mogućnosti kombinacije-a alu profila i led traka,
  • Moguće je da vam ih isporučimo u različitim dimenzijama; 1 metar, 2 i 3 metra, a mogu se i seći prema vašem izboru, sve u zavisnosti od broja segmenata koliko ih želite,
  • Jednostavnost montiranja predstavlja savršeno zadovoljstvo bilo kojeg instalaterskog zahteva, i
  • Energetska efikasnost, kojom ovi proizvodi dominiraju nad konkurencijom, ima obeležje izuzetno značajne karakteristike.

 

Izbor boja samog aluminijuma nije više samo njegova osnovna - prirodna siva boja. Pružamo vam i mogućnost da vaše opredeljenje bude i bela ili crna boja. Isto se može reći i za plastične difuzore. Naša ponuda može biti mat, a može i providni ili prozirni. Na vama je da ukomponujete nijanse, zar ne.

 

Sve ove i ostale karakteristike, a koje ovde nismo posebno naglasili (a možda jesu kod nekog pojedinačnog proizvoda, u njegovom opisu) ove proizvode savremene rasvete sve više i sve češće i traže i koriste u proizvodnji i montaži nameštaja (za biblioteke, kuhinje, dnevne i spavaće sobe i …)

Na vama je, posle ovih osnovnih opštih informacija, da nam uzvratite:

  • Zahtevom, porudžbinom,
  • Preporukom, sugestijom, i svakako korisnom kritikom,
  • Posetom i neposredno konsultacijom.

A, na nama, pored svega, ostaje da i dalje, kao i do sada, upotpunimo vaš izbor i opredeljenje, sa posebnim zadovoljstvom, koje pored energetske efikasnosti, čine i svakako naše najpovoljnije cene.

 

 

Dobro došli!!

 

komentara: 3
  1. Komentari

    U starom stanu sam imao jedan ovakav profil, hoću da ga kupim i za novi stan. Ali ne znam da li mogu sam da ga montiram, da li iz firme vrše i uslugu montaže ili moramo sami da nađemo majstora za to?

  2. Komentari

    Izgledaju prelepo, recite mi da li se kupuju na metar i koja je cena?

  3. Komentari

    Postovani Kupio sam u vasoj maloprodaji al.profilni sve sto je potrebno u nameri da ga montiram u kuhinji iznad radne ploce,ali imam nedoumicu da li na sredini gornjih korpusa da ugradim profil ili pri kraju do plocica? Kao i koja boja trake se preporucuje za tu namenu? Jer sam kupio i prekidac dimer na dodir. Ps.ne dopadami se sto sve moram sam da lemim! Hvala

Dodajte komentar