BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

Led fleksi crevo

Led fleksi crevo

Skoro sve što bi ličilo na objašnjenje naslova govori samo za sebe dovoljno i za ceo naslov i za svaku reč posebno, i za profesionalce i za laike.

Zato nam neće biti jednostavno da i u opisu karakteristika, uključujući i dizajn, iskažemo nešto više od jednostavnosti kao osnovne i glavne osobine samog proizvoda. Jednostavan po izgledu, jednostavan po dizajnu, jednostavan za instalaciju, jednostavan za eksploataciju i jednostavan za nabavku (!).

Namerno smo završili prethodnu rečenicu sa naglaskom (!) da je proizvod jednostavan i za nabavku, o čemu će biti neka reč više i na kraju ove informacije. Značajno je, ne sumnjajte.


Fleksi crevo
 

U ‘’prevodu’’ iz naslova i naziva proističe da se radi o proizvodu koji predstavlja silikonsko crevo, što znači da je savitljivo i prilagodljivo mestu instalacije. Ovo je vrlo važna karakteristika, za razliku od drugih materijala (razni metali  i sl.) koji ne pružaju toliko mogućnosti. Dakle, savitljivo ( u ‘’prevodu’’ fleksibilno), lagano, i još crevo. Šta se još može zahtevati –poželeti od nekog tehničkog rešenja za proizvod-nju, pa još i da ‘’pruži’’ odgovarajući kvalitet i ekonomičnost osvetljenja?! Može, tako što će u to, savitljivo, silikonsko lagano crevo, biti uvučena (umetnuta) led traka sa odgovarajućim svojstvima (različite snage i različite temperature svetla), posle čega to postaje – predstavlja gotov (kompletiran) – jedinstven proizvod rasvete.

Nije na nama da tako jednostavno kažemo da je reč o zaista, jedinstvenom proizvodu. Ali, ponavljamo, zaista to jeste! Svojom fleksibilnošću omogućava da se arhitekte i dizajneri (i enterijera i eksterijera) iskažu, skoro bez ograničenja u svojim idejama. Omogućava im savijanje i oblikovanje prema željama kupaca, investitora, korisnika i… da se ‘’igraju sa svetlom’’, da promovišu svoje ideje kroz razne oblike, uključujući i najsloženija i tehnička i kreativna rešenja. Ova creva im omogućavaju izuzetan misaoni ‘’komfor’’ i ‘’komfor’’ u primeni – ostvarenju.


Fleksi crevo 2
 

Da je ovako, kako smo pokušali da vam predočimo i opišemo neke od karakteristika ovog suptilnog proizvoda, potvrdjuje nam, već uveliko, svakodnevna praksa primene i u ugradnji i u nadgradnji na svim mestima gde se i planiralo i gde se primenilo. Brojni su primeri koje možete videti u vašoj svakodnevici: unutrašnja i spoljašnja dekoracija stambenih i poslovnih zgrada – objekata (pogledajte samo brojne benzinske pumpne stanice…), veliki broj spomenika, umetničke postavke, pa i do raznih’’performersa’’ (kako to sada nosi zvaničan naziv).

Nalaze punu primenu u bezbrojnim reklamama, obeležavajućih natpisa (i na poslovnim, garažnim i stambenim objektima) pa sve do odgovarajućeg rešenja u izboru kao osnovnog svetla.

U ovakva zapažanja nas potvrdno uverava, i to u značajnijoj meri, povećanje potražnje!

Već smo vam, na početku rekli, ali moramo i sada da naglasimo jednostavnost prilikom instaliranja! Tu jednostavnost u montaži omogućava i vaš izbor za pomoć sa aluminijumskim nosačima ili sa aluminijumskim ‘’kanalicama’’ (koje imaju ‘’ulazni’’ konektor na samom početku, i na završetku imaju ‘’završnu’’ kapu – poklopac).

Jednostavnost se ogleda i u vašem izboru sečenja na odgovarajuću – željenu dimenziju.


Fleksi crevo 3
 

U ponudi je više modela, različitih dimenzija, oblika…

I ono što smo vam ‘’obećali’’ na početku pod ‘’oznakom’’ da su jednostavna za nabavku, odnosi se na uvek ‘’važan faktor’’, a zove se cena! Ona je velika prednost ovog proizvoda, zaista! Koliko daje i koliko pruža, teško da se može naći povoljnije, budite sigurni! Proverite ovo naše mišljenje i kod drugih. A, za više detalja, više informacija, naša adresa je: ‘’vaš poziv je na sigurnom očekivanju. Čekamo vas!’’

HVALA!

komentara: 3
  1. Komentari

    Toplo preporučujem ova svetla. Imam ih u ormarima i u kuhinjskim elementima. Nema lepšeg svetla, nije nametljivo ni agresivno. Ko voli indirektno osvetljenje LED creva su bingo

  2. Komentari

    Izgleda prelepo, postavila bih ga na visecu bastu u dvoristu, da li saljete brzom postom?

  3. Komentari

    Divno izgledaju! Mislim da o ovoj vrsti rasvete nisam razmišljala dok u jednoj od emisija o dizajnu enterijera nisam videla novogodišnje lampice upotrebljene kao noćno svetlo duž nekog hodnika. Mnogo mi se dopalo! Posle sam kupila crevo sa "trčećim" svetlom za izlog svoje radnje, ali nije bilo kvalitetno, pa nije ni potrajalo dugo. Nisam znala za vas :) A i bilo je to prilično davno. Neverovatno je šta bi sve moglo da ovakvim rasvetnim telima da se uradi. Moraću da im smislim neku primenu u stanu ili na terasi.

Dodajte komentar