BLOGOVI

Xenonlight - BLOG

Led vodonepropusne svetiljke

Led vodonepropusne svetiljke
Svetiljke koje imaju zaštitu od vode i prašine, a koje su svoju široku primenu pronašle na mestima gde je takva zaštita neophodna (kolski prilazi, garaže, perionice...) su takodje evoluirale u LED linearne vodonepropusne svetiljke, svetiljke koje imaju veću efikasnost, manju potrošnju, kompaktnije dimenzije, jednostavnije održavanje i duži životni vek u odnosu na njihove prethodnike sa Fluo sijalicama.
 

Led svetiljke

Led svetiljke

Led svetiljke

 
Na našem tržištu postoji više različitih proizvodjača kao i nekoliko različitih modela. Uglavnom se proizvode u dužinama od 60cm i 120cm i obično imaju deklarisanu zaštitu IP65. Postoje modeli koji se isporučuju integrisani ( sa LED modulima ili LED trakama ), i modeli sa LED cevima (kao zamena za FLUO cevi). 
 
komentara: 5
  1. Komentari

    Pošto su ove od 60 cm.?

  2. Komentari

    Trebalo bi mi za lokal, zanima me koja je cena?

  3. Komentari

    Zašto se isporučuju samo sa tim dimenzijama. Da li mogu da se krate? MOžda bi moglo da se nabave i neke druge dimenzija čisto zbog mogućnosti kombinovanja.

  4. Komentari

    Ovo je odlična stvar za radnje, magacine, fabrike...imam mali lokal ali mislim da bi se uklopilo. Koja je cena?

  5. Komentari

    Kažete i za perionice? Moj drug ima perionicu, i baš se žali na to neonsko svetlo, koje je totalno neprijatno, a nije baš ni praktično, jer te fluo cevi često crkavaju. Naročito u ovo vreme, kad se rano smrkne pa veći deo radnog vremena ljudi provedu pod njim. Baš ću da mu kažem za ove led vodonepropusne svetiljke. Mislim da bi mu rešilo problem.

Dodajte komentar